geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/StudioDisplay2022-icoon.jpg
Nog steeds erg lang wachten op het nieuwe Apple Studio Display
Sinds het nieuwe Studio Display begin maart uitgebracht werd heeft Apple duidelijk moeite om aan de grote vraag te voldoen. Bestel je nu zo’n display bij Apple dan ligt de schatting voor het best leverbare model (standaardglas met kantelbare standaard) al op meer dan zes weken.

Kies je voor glas met nanotextuur, de andere standaard of de VESA-montageadapter dan loopt de wachttijd nog verder op, je moet dan rekening houden met een wachttijd van minimaal acht weken. Dat stuwt de prijs op eBay dan ook steeds verder op, was 2.000 dollar al geen uitzondering, inmiddels zijn er ook al mensen die 3.000 dollar durven te vragen.


Wil je een Studio Display kopen dan ben je natuurlijk altijd een stuk goedkoper uit als je dat doet via de MacFreak Shop. Daar ligt niet alleen de prijs lager, maar krijg je standaard ook drie volle jaren garantie.

Maar aan die wachttijd kunnen ook wij jammer genoeg niets doen, daarvoor moet Apple ‘gewoon’ meer Studio Displays maken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacStudioStudioDisplayPhotoshop.jpg
Nog steeds erg lang wachten op het nieuwe Apple Studio Display
 #StudioDisplay
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: PatGel
Ik gebruik op mijn Mac Studio een Samsung 34" Thunderbolt™ 3 Curved Monitor with 21:9 Wide Screen.Geen wachttijd bij bestellen,geweldig beeld,groot scherm.
Mac Studio Apple M1 Max 32 GB Geheugen.1 TB opslag.iPhone 15 Pro Max.iPad Pro 12,9-inch (5e generatie)Apple AirPods Max,AirPods Pro.
geplaatst door: GeorgeM
Geen wachttijd bij bestellen,geweldig beeld,groot scherm.
Heb er nu al twijfels bij, want kennelijk is het beeld niet goed genoeg om te zien dat er geen spaties achter je komma's staan.   :happy:

@puk1980: denk je echt dat dit hier het geval is, en dat ze wachttijden zo op zouden laten lopen?

Lijkt mij nu veel eerder voor de hand te liggen dat het gewoon niet lukt om er meer te maken. Chiptekorten, lockdowns, etc...