https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Spectaculaire snowboarding in nieuwe Shot on iPhone-video
Als je een liefhebber bent van wintersport dan ken je ze waarschijnlijk al, de jaarlijkse Winter X Games ,games die in 1995 begonnen in Providence, Rhode Island. Dit jaar vinden ze plaats in Aspen (Colorado, VS), Chongli (China), Lillehammer (Noorwegen), Shanghai (China) en Minneapolis (ook in de VS).

Voor Apple’s Shot on iPhone-videoserie werd Red Gerard, Danny Davis, Kimmy Fasani, Ben Ferguson en Travis Rice in British Columbia (Canada) bij de legendarische Baldface Lodge gedropt en hun afdaling met iPhone 11 Pro vastgelegd. De regisseur en DP was Joe Carlino, terwijl Greg Wheeler en Martin Reigel verantwoordelijk waren voor het camerawerk. En mocht je wat beeldmateriaal herkennen, dan kan kloppen, want bij de eerdere Slofie-commercials van Apple werd ook footage van deze shoot gebruikt.


De montage van deze video was in handen van Martin Reigel, kleurcorrectie werd gedaan door George Costakis (van Piñata Post) en het sound design is van Keith White. En als we het toch over audio hebben, de song die je hoort is Start a Fire van The Shivas, en dat kan je in de video hieronder in zijn geheel beluisteren.
 #iPhone #Commercial
geplaatst door: Robert