https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BundleHunt-logo-icoon.jpg
Bij BundleHunt nu zowel goedkope Mac- als Windows-apps
We kennen BundleHunt al een tijdje als dé organisatie die met zijn tijd is meegegaan. In plaats van ouderwetse bundels met veel software waar je niet op zit te wachten kozen ze een paar jaar gelden voor een veel betere vorm: zelf alleen maar kiezen wat jij wilt.

Daarbij was er tot nu toe altijd een ‘unlock price’, een klein bedrag wat je moet betalen om daarna te kunnen kopen wat jouw interesse had. Dit keer is er voor gekozen om die ‘entree’ helemaal weg te laten, daardoor zijn de apps zelf wel wat duurder. Met andere woorden, nog interessanter als je maar één app wilt, als je meerdere apps aanschaft is deze aanpak wat nadeliger. Daarbij is er nog iets opvallends in deze nieuwe bundel: bij een aantal apps gaat het om een licentie voor macOS èn Windows, dus twee voor de prijs van één.


 Let op, dat is niet bij alle apps het geval, er zitten ook apps bij waarbij je de licentie voor macOS en Windows apart moet aanschaffen.

In totaal gaat het om 38 verschillende apps, en ze zijn allemaal bij elkaar te vinden op deze pagina van BundleHunt. Bij de apps die je daar kan vinden zitten veel erg bekende en met een uitstekende reputatie. Voorbeelden daarvan zijn TextExpander, iStat Menus, PopChar X, A Better Finder Rename en Commander One Pro.
 #BundleHunt #Aanbieding
geplaatst door: Robert