geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/WhatsApp2-icoon.jpg
Ondersteuning WhatsApp stopt 24 oktober voor iPhone 5 en iPhone 5c
WhatsApp is voor steeds meer mensen de app geworden om mee te communiceren, hoewel bij ondergetekende ook Apple’s eigen Berichten-app (Messages) en Signal ook nog steeds vaak gebruikt worden. Maar WhatsApp is duidelijk nog steeds de meest populaire chat-app.

Heb je nog een iPhone 5 of iPhone 5c in gebruik dan is het goed te weten dat WhatsApp gaat stoppen met de ondersteuning voor iOS 10 en iOS 11, vanaf 24 oktober van dit jaar zal daarvoor definitief het doek vallen. Dat betekent dat je na die datum minimaal iOS 12 op je iPhone moet hebben om nog van WhatsApp gebruik te maken, en dat is op deze modellen gewoon niet mogelijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneHandWhatsApp.jpg
Ondersteuning WhatsApp stopt 24 oktober voor iPhone 5 en iPhone 5c


De iPhone 5 werd in september 2012 uitgebracht, de iPhone 5c in dezelfde maand een jaar later, op het moment dat de verkopen van de iPhone 5 gestaakt werden. In maart 2014 stopte Apple ook met de verkoop van de iPhone 5c.

WhatsApp heeft trouwens een pagina waarop te lezen is dat lager dan iOS 12 nu al niet meer ondersteund wordt, maar de datum dat de ondersteuning definitief stopt is dus 24 oktober. #WhatsApp
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.