Ook de Apple Pencil gaat Pro
7 mei 2024 - 20:16   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/ApplePencil-icoon2.jpg
Ook de Apple Pencil gaat Pro
Naast de nieuwe iPad Pro en iPad Air modellen heeft Apple ook een nieuwe Apple Pencil geïntroduceerd, de Appel Pencil Pro. Deze heeft allerlei nieuwe mogelijkheden, waardoor deze Apple Pencil nog handiger in het gebruik is en je er nog sneller mee kan werken.

De nieuwe sensor in het omhulsel merkt het als je erin knijpt. Je krijgt dan een nieuw palet te zien, zodat je snel van tool, lijndikte of kleur kunt wisselen.Zo kan je doorwerken zonder uit je creatieve flow te raken. Wanneer je erin knijpt, twee keer tikt of een slimme vorm gebruikt, laat de speciaal ontwikkelde haptic engine je een klein tikje ter bevestiging voelen.

Maar dat is nog niet alles, deze nieuwe Apple Pencil Pro heeft gyroscoop, waardoor je met een simpele draaibeweging heel precies met het door jou gekozen tekengereedschap kan werken. Zodra je jouw Apple Pencil Pro draait, verandert de stand van je pen of kwast – net als wanneer je op papier werkt. En met Apple Pencil hover zie je van tevoren precies waar de punt op het display neerkomt.

Zoek mijn

Apple Pencil Pro is ook de eerste Apple Pencil die je via de ‘Zoek mijn’-app kunt terugvinden, wat wel zo handig is als je niet meer weet waar je deze gelaten hebt. En wil je hem pairen, opladen of opbergen, dan klik je hem eenvoudig magnetisch vast aan de zijkant van iPad Pro. iPad Pro is ook geschikt voor de voordeligere Apple Pencil (USB-C), waarmee je eveneens uitstekend kunt schetsen, schrijven en annoteren.

De Apple Pencil Pro is verkrijgbaar vanaf 15 mei en kost bij Apple hetzelfde als de 2e generatie Apple Pencil (€ 149,-).#ApplePencil
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Ook de Apple Pencil gaat Pro
9 mei 2024 - 22:32    reactie #1
geplaatst door: Jurriaan
Geschikt voor welke iPads?
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|
Ook de Apple Pencil gaat Pro
9 mei 2024 - 22:45    reactie #2
geplaatst door: nnsa
Geschikt voor welke iPads?

Citaat
De nieuwe Apple Pencil Pro is alleen geschikt voor de iPad Pro 2024 en iPad Air 2024. Voor deze modellen kan je ook de Apple Pencil met usb-c gebruiken, maar wil je er alles uit halen, dan is de nieuwste Apple Pencil Pro het model dat je moet hebben.


https://www.iculture.nl/nieuws/apple-pencil-pro-functies/#
Ook de Apple Pencil gaat Pro
25 mei 2024 - 09:38    reactie #3
geplaatst door: puk1980

"The number of people that predict the end of Moore's law doubles every two years."
Ook de Apple Pencil gaat Pro
25 mei 2024 - 16:24    reactie #4
geplaatst door: orange
Geschikt voor welke iPads?
There's a pencil for every iPad.

Apple: 'Makkelijker kunnen we het niet maken'.

Schermafbeelding 2024-05-25 om 16.23.30.jpg Ook de Apple Pencil gaat Pro
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl