geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadAir2024-icoon.jpg
iFixit heeft ook de nieuwe iPad Air helemaal uit elkaar gehaald
Na de complete ‘teardown’ van de iPad Pro door iFixit moest de iPad Air er natuurlijk ook aan geloven. Niet alleen omdat dit model ook vernieuwd is, maar natuurlijk ook omdat nu van deze vernieuwde iPad Air voor de allereerste keer ook een grotere versie te koop is.

In de video hieronder kan je zien wat ze allemaal bij iFixit tegenkwamen, in het kort is dat niet zo heel erg anders dan bij de generatie hiervoor.


Naast de camera op de lange zijde blijkt het meeste hetzelfde, en dus nog steeds een scherm dat alleen na het te verwarmen te verwijderen is en veel dingen die vastgelijmd zijn, zoals bijvoorbeeld de batterijen.

Een pluspuntje is dat die dankzij de zogenaamde pull-tabs wel wat makkelijker eruit te trekken zijn, maar er wordt niet voor niets opgemerkt dat dit een stuk beter werkt als die nieuw en nog lekker elastisch zijn, na verloop van verdwijnt een hoop van die elasticiteit.

Uiteindelijk krijgt deze iPad Air een 3 op een schaal van 1 tot en met 10 voor Repairability, waarbij wordt opgemerkt dat dit een punt hoger had kunnen zijn als Apple voor deze modellen ook handleidingen voor de reparatie beschikbaar zou maken.#iPadAir
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.