geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacPro2019-icoon.jpg
Ook de Rack-versie van de Mac Pro 2019 is nu te koop
Toen op 10 december de nieuwe Mac Pro eindelijk in de online Apple Store verscheen was alleen de Toren-versie te bestellen, de Rack-versie liet nog even op zich wachten. Maar als je juist die uitvoering graag wilt hebben dan is er goed nieuws, ook deze versie is inmiddels bij Apple op de site verschenen.

Daarbij zal je budget wel nog wat ruimer moeten zijn, waar de Toren-versie een instapprijs heeft van € 6.499,00 incl. btw is de startprijs voor de Rack-versie met € 7.199,00 niet echt goedkoop te noemen. Het verschil tussen beide versies is dus 700 euro, ook weer inclusief de btw. Net zoals bij de Toren-versie kan je dat bedrag natuurlijk nog veel hoger maken. Als je alle duurste opties zou nemen dan kom je uit op een totaalbedrag van maar liefst 64.228,00 euro. Dan heb je trouwens wel opties als 1,5 TB geheugen, twee Radeon Pro Vega II Duo videokaarten, 8 TB aan SSD‑opslag en Apple’s Afterburner-kaart.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacPro2019RackVersion.jpg
Ook de Rack-versie van de Mac Pro 2019 is nu te koop


Waar de Toren-versie standaard op voetjes staat (je kan er ook wieltjes voor bestellen) heeft de Rack-versie roestvrijstalen rails waarop die in de server-rack geschoven kan worden. Aan de buitenkant zijn dezelfde bijzondere gaten te zien, die vooral moeten zorgen voor een maximale circulatie van zoveel mogelijk verse lucht.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacPro2019RackVersion-2.jpg
Ook de Rack-versie van de Mac Pro 2019 is nu te koop


Apple vermeldt trouwens bij de Mac Pro dat je mogelijk in aanmerking komt voor kortingen en andere voordelen als je een klein bedrijf hebt. Als je denkt dat dit voor jou geldt, en je daar interesse in hebt, dan moet je Apple even bellen op 0800 0200 589. Voor België is het telefoonnummer 0800 998 46, maar daar heeft Apple het alleen over hulp bij je bestelling. #MacPro #Rack
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.