geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/WWDC2022-icoon.jpg
Ook dit jaar heeft de WWDC-pagina weer een Easter Egg
Apple heeft de afgelopen jaren altijd een AR Easter Egg op de WWDC pagina gezet. Een Easter Egg is iets wat goed verborgen is of wat je niet meteen ziet, en omdat het hier om Augmented Reality gaat kan je het alleen maar zien met een iPhone of iPad.

Hiervoor ga je naar de events-pagina van Apple en tik je daar op de aankondiging van de WWDC. Je krijgt dan een object in beeld, als je dat een oppervlak geeft waar het op kan liggen dan verschijnt er een pakje met de tekst “Code one, code all.” Wacht je even dan verschijnt er bovenaan in beeld uitleg, je moet er natuurlijk op tikken om het te activeren.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WWDC2022EasterEgg-1.jpg
Ook dit jaar heeft de WWDC-pagina weer een Easter Egg


Als het pakje voor je is opengemaakt dan verschijnen er drie kaarten, alle drie voorzien van Emoji, want Apple gebruikt die nu al jaren voor de virtuele WWDC.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WWDC2022EasterEgg-2.jpg
Ook dit jaar heeft de WWDC-pagina weer een Easter Egg


De WWDC begint komende week met een keynote om 10 uur ’s ochtends plaatselijke tijd in Cupertino. Dat is bij ons 7 uur ’s avonds. Wil je de keynote dan zien, dan kan je ook op diezelfde events-website van Apple terecht.

Of je kijkt naar de stream op YouTube, die je ook hieronder ziet.
 #WWDC
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
Ook dit jaar heeft de WWDC-pagina weer een Easter Egg
1 juni 2022 - 15:57    reactie #1
geplaatst door: eoms
“Code one, code all” - zou dat betekenen dat je voortaan nog maar één project nodig hebt om een app te maken voor iOS, macOS, etc? In plaats van een apart project voor elk OS.

We weten het volgende week.
Ook dit jaar heeft de WWDC-pagina weer een Easter Egg
4 juni 2022 - 16:20    reactie #2
geplaatst door: Ger Nijkamp
De verschillende systemen opereren al binnen dezelfde kaders als een soort 'responsive' afhankelijk van het exacte platform. Die route heeft Apple daarmee eigenlijk al voorbereidt, dus dat zou een heel logische mogelijkheid zijn...

🙂

[ Ger ]