geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iCloud-icoon-Yosemite.jpg
Ook iCloud heeft een nieuw design in iOS 18
De presentatie van de WWDC was een lange zit, en toch kwamen er nog een heleboel nieuwe dingen helemaal niet aan bod, er was geen tijd voor. Want zelfs deze presentatie was in het begin veel te lang, ze hebben er bij Apple nog erg veel in moeten knippen.

Eén van de dingen die helemaal niet voorbij kwam is het compleet nieuwe design van iCloud in iOS 18, hieronder kan je zien dat dit stevig onder handen is genomen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS18-iCloudRedesign.jpg
Ook iCloud heeft een nieuw design in iOS 18

klik of tap voor een grotere versie

Dit nieuwe design doet hetzelfde als daarvoor, maar presenteert het allemaal een stuk duidelijker. Je ziet bijvoorbeeld niet alleen maar of een app iCloud gebruikt, maar ook meteen hoeveel ruimte daardoor ingenomen wordt en bijvoorbeeld hoeveel Notities daar bewaard zijn, en hetzelfde geldt voor je foto’s.

Als je op één van items tikt dan krijg je niet alleen meer details te zien, maar bijvoorbeeld ook de opties  hoe je die opslag kan beheren. Daarbij kan je dan ook in één oogopslag zien welke app de meeste ruimte inneemt in iCloud.

Verder is er bijna helemaal bovenaan een nieuwe ‘Aanbevolen’ optie te zien, hierin vind je natuurlijk de extra opties van iCloud, maar die zijn niet gratis.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.