geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Tip: niet meer lastiggevallen door vragen om beoordelingen en recensies
De lancering van de App Store in juli 2008 bleek zo’n schot in de roos dat inmiddels bijna ieder platform zo’n distributie-platform heeft. Maar de steeds terugkerende vraag voor beoordelingen of recensies wordt niet door iedereen evenveel op prijs gesteld.

Ben jij zo iemand die daar helemaal niet op zit te wachten, er is gelukkig een simpele manier om dit uit te zetten. Daarvoor open je de Instellingen-app en ga je daar naar de optie ‘App Store’ en zet je de het knopje bij ‘Beoordelingen en recensies’ uit. Hieronder zie je allebei deze stappen voorbij komen, alleen staat het knopje waar het om gaat in deze schermafbeelding nog aan.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOStipAppStoreBeoordelingenEnRecencies.jpg
Tip: niet meer lastiggevallen door vragen om beoordelingen en recensies

klik op de afbeelding voor een grotere versie


Dat is alles, vanaf het moment dat je deze optie uit hebt gezet zou je door geen enkele app meer lastig gevallen moeten worden.

En mocht je ooit weer wel de aandrang hebben om een beoordeling of recensie te willen geven, als je hetzelfde knopje simpelweg weer aanzet dan zal je daar op een gegeven moment vanzelf weer om gevraagd worden. #Tip #iOS #iPadOS #AppStore
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
geplaatst door: aekiameh
Nou, dit staat bij mij standaard uit, maar ik krijg bij apps zoals bijvoorbeeld Weeronline toch nog steeds met enige regelmaat zo’n in-app pop-up met de vraag ze te beoordelen…
geplaatst door: bacon
Enigszins off-topic:
De mogelijkheid moet nog uitgevonden worden, dat je die vragen om beoordelingen en recensies niet meer krijgt in je mail. Het is onderhand een terreur geworden. As ik een kilo peren koop bij de groenteman, staat die ook niet de volgende dag bij mij op de stoep, om te vragen wat ik van zijn weeg-proces vond, of zijn vrouw wel vriendelijk was, en meer van die onzin.
"De wereld gaat aan vlijt ten onder" 1956 (!!) Boektitel Max Dendermonde