geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Phil-Schiller-icoon-2015.jpg
Phil Schiller over de nieuwe 16-inch MacBook Pro
Apple ziet duidelijk steeds meer de invloed van YouTube, en mensen met een succesvol YouTube-kanaal zijn dan ook steeds vaker de keuze van Apple. Dat was tot nu toe vooral het geval bij reviews, het interview hieronder laat zien dat het ook bij vraaggesprekken niet meer uitgesloten wordt.

Dus kunnen we hieronder YouTuber Jonathan Morrison, die op zijn kanaal erg veel aandacht aan Apple besteedt, in gesprek zien met Phil Schiller, Apple’s Senior Vice President of Worldwide Marketing. Daarbij gaat het de dag na het uitkomen van de nieuwe 16-inch MacBook Pro natuurlijk alleen maar daarover. Waaronder de toegenomen snelheid, maar ook waarom dit model een heel klein beetje dikker en zwaarder is, en de beslissingen die daartoe hebben geleid.


Verbeterd geluid

Eén van de dingen die ook aan bod komen zijn de enorm verbeterde audio in en uit op dit nieuwe model. Het akoestische team binnen Apple is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden, waarschijnlijk niet toevallig dat dit parallel loopt met de overname van Beats.

Het interview hierboven werd dan ook helemaal opgenomen met de drie ingebouwde microfoons in de nieuwe MacBook Pro. Ook de weergave is enorm verbeterd. Een indrukwekkende presentatie, want het geluid van de Mac Book Pro modellen is sinds het eerste model met Touch Bar in 2016 al enorm vooruit gegaan.

SD-kaartlezer

Als laatste is de vraag of er in de toekomst nog een kans is op een comeback van de SD-kaartlezer in een MacBook Pro. Phil beantwoordt die vraag erg precies en sluit het niet voor de volle honderd procent uit. Maar de goede verstaander begrijpt allang dat de kans daarop bijna gelijk aan nul is.
Klik hier voor de nieuwe 16-inch MacBook met korting.

Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.