geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/PixelmatorPro-icoon.jpg
Pixelmator Pro voor 2.1 update nu voor de helft van de prijs
Ben je op zoek naar een goed programma om foto’s mee te bewerken, dan is dit een prima moment om Pixelmator Pro te kopen. Niet alleen staat de 2.1 update voor de deur, maar op dit moment krijg je het voor de helft van de prijs, wat betekent dat het nu maar € 21,99 kost.

Van Pixelmator Pro kon je hier al eerder een ‘sneak peek’ lezen en zien, bij deze aanbieding krijgen we nog ‘een opwarmertje’.  Nu gaat het om ML Crop, oftewel, beelden vol automatisch bijsnijden terwijl er rekening wordt gehouden met de inhoud van het beeld. Bijvoorbeeld bij scheefstaande beelden een erg handige optie, maar ook als je het zelf even zo snel niet weet.


Let wel op dat staande onderwerpen met ML Crop door Pixelmator Pro vaak ook staand gecropt worden, terwijl het juist erg mooi kan zijn om die in een horizontale uitsnede te zetten.

In de afgelopen tijd is er trouwens nog meer interessants aan Pixelmator Pro toegevoegd, zoals ondersteuning voor kleuren LUT’s. LUT staat voor Look Up Table, de uitleg over wat dat betekent en wat je er mee kan doen is te vinden op deze pagina.

https://blog-cdn.pixelmator.com/2021-04-29-pixelmator-pro-update-adds-support-for-luts/img_main@2x.jpg
Pixelmator Pro voor 2.1 update nu voor de helft van de prijs


Als je die uitleg op die pagina leest dan zal je zien dat daar niet Pixelmator Pro gebruikt wordt, maar het (ook prima) alternatief Affinity Photo. Dat is op dit moment ook in de aanbieding, van € 54,99 voor € 27,99. #PixelmatorPro #AffinityPhoto
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
geplaatst door: HCvP
En hier An in-depth look at 3D LUTs in Pixelmator Pro

Een goede uitleg over LUT's en hoe ze te gebruiken in Pixelmator Pro.