"Preview van de Mac Pro op de WWDC 2019"
25 februari 2019 - 07:53   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacPro2013-icoon.jpg
"Preview van de Mac Pro op de WWDC 2019"
De keynote van de WWDC 2013 was waar Phil Schiller de toen helemaal nieuwe Mac Pro introduceerde, en de legendarisch geworden woorden sprak . Toen gokte Apple op Thunderbolt en de mogelijkheid om extern uit te breiden, dat viel achteraf wel een beetje tegen.

Zet de klok vooruit en Apple lijkt bezig aan een variatie op het model van de Mac Pro die het model van 2013 voorging, eentje die wel op alle fronten uitbreidbaar is. Dat noemen ze bij Apple nu modulair, of dat in het echt zo revolutionair wordt als de bedoeling is moeten we natuurlijk nog zien. En dat zien zou wel eens begin juni kunnen worden, volgens Mark Gurman van Bloomberg meldt wordt er bij Apple nagedacht over het geven van previews van deze nieuwe Mac Pro.

concept van de nieuwe Mac Pro

Dat zou mogelijk tijdens de WWDC 2019 gaan gebeuren. De WWDC 2019 begint hoogstwaarschijnlijk al over iets meer dan drie maanden, want het lijkt er zoveel op dat die gaat plaatsvinden van 3 tot en met 7 juni in McEnery Convention Center in San Jose, California dat we de startdatum al in onze kalender hebben gezet.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste melddeMaandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Als je die allemaal wilt bereiken door sponsoring, advertenties of pagelinks, alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
antw: "Preview van de Mac Pro op de WWDC 2019"
25 februari 2019 - 11:07    reactie #1
geplaatst door: ardie
Hoop dat het niet zo wordt. Beetje oubollig.
antw: "Preview van de Mac Pro op de WWDC 2019"
25 februari 2019 - 13:44    reactie #2
geplaatst door: Appelflap
Waarom doet Apple eigenlijk zoveel moeite om innovatief te zijn voor een toestel als de Mac Pro?
Het lijkt me beter te focussen op functionaliteit en uitbreidbaarheid, want dat is wat het doelpubliek wil. Het is ook een mysterie voor mij wat een Pro Workflow team nu precies doet?
Dit team moet zogezegd uitzoeken wat hun klanten nu eigenlijk willen, maar kunnen ze dan niet evengoed naar de feedback van Mac Pro gebruikers luisteren?
Of is zo'n Pro workflow team meer een excuus om een product te maken dat weer totaal anders is dan wat de doelgroep wil?
Hoe dan ook vind ik het leuk iets over de Mac Pro te horen en ik ben echt benieuwd wat het zal worden.
Bedankt voor het artikel.