geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2021Lineup-icoon.jpg
Olivia Rodrigo gebruikte haar iPad Pro voor haar nieuwe muziekvideo
Pop sterretje en actrice Olivia Rodrigo heeft net de muziekvideo van de song “brutal” uitgebracht, die komt van haar debuutalbum “SOUR”. In deze video zijn veel augmented reality-effecten te zien op haar gezicht, zoals maskers, die allemaal gemaakt zijn met haar iPad Pro.

Hieronder zie je eerst de video zelf, met daaronder de clip die ze op Twitter heeft gezet en waarin te zien is hoe ze die effecten op haar iPad Pro heeft gemaakt. Tenminste, als je goed kijkt, want het gaat snel. En niet helemaal toevallig staat ze ook extra in de schijnwerpers doordat Apple haar in ‘Uitgelicht’ heeft gezet in de Muziek-app in de VS, zowel in iOS als in macOS.


Olivia Rodrigo is bij Interscope Records en dit label heeft al vaker laten zien dat het prima kan samenwerken met Apple, en zo hun artiesten lekker in het zonnetje weet te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de clips van Lady Gaga en Selena Gomez, die allebei op een iPhone geschoten werden. Of de documentaire ‘The World's A Little Blurry’ over Billie Eilish, die een paar maanden geleden op Apple TV+ werd uitgebracht.
 #AppleMusic #iPadPro
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: MacThijss
@Robert: Je schrijft 'pop sterretje'. Zou je dit ook zo hebben opgeschreven als dit een man (of jongen) zou zijn geweest?
geplaatst door: Franky2002
Popsterretje als in: klein, onbekend, nog niet veel voorstellend. Tenminste, zo lees ik het.
geplaatst door: Timotheus
@Robert: Je schrijft 'pop sterretje'. Zou je dit ook zo hebben opgeschreven als dit een man (of jongen) zou zijn geweest?
O God, daar hebben we de politiek correcte politie weer. 'Popsterretje' is hier een voortreffelijke aanduiding, want het is jong, en stelt (nog) niet veel voor. 'Popster' zeg je in het geval van Shakira en dergelijke. Maar om die status te bereiken, moet dit 'popsterretje' nog even doorzetten.
I went there and came back / It was nothing special / The river at high tide / The mountain veiled by misty rain
geplaatst door: puk1980
Citaat
Her height is 1.65 in metres.

bron.
Certified Terminal Guru.
geplaatst door: MacThijss
Popsterretje als in: klein, onbekend, nog niet veel voorstellend. Tenminste, zo lees ik het.

Wat ik me afvraag is of dit zelfde verkleinwoord gebruikt zou zijn als dit een jongen/man was geweest. Ben je klein, onbekend en nog niet veel voorstellend als Apple je zo plugt?
geplaatst door: MacThijss
bron.

Even groot als Madonna. Ook een pop sterretje?
geplaatst door: MacThijss
Ik zal er nu verder over ophouden.
geplaatst door: MacFrankie
Zij is jong, maar als ze echt haar eigen nummers schrijft, dan is dat veelbelovend voor de toekomst! Maar ook nu al is zij verfrissend anders dan de standaard "DJ met zangeresje" fabriekshitjes (ja, opzettelijk verkleinwoorden gebruikt).

Prince was ook niet groot, maar qua muziek behoorde hij tot de grootsten.

Grootsheid heeft niks met lengte te maken. Over enkele jaren zullen we weten hoe groot Olivia is!
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!