geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro16inch2019-icoon.jpg
Prijs 14-inch MacBook Pro op zijn minst gelijk aan duurste 13-inch
Als je een 13-inch MacBook Pro bij Apple koopt dan ben je met 16 GB RAM al ruim 1.900 euro kwijt. Verdubbel je de SSD van 512 GB naar 1 TB dan komt daar nog eens 230 euro bij (maar bij de MacFreak Shop ben je natuurlijk, zoals altijd, een stuk goedkoper uit).

Als Apple in de komende maanden de nieuwe 14-inch en de 16-inch MacBook Pro modellen  zal uitbrengen, reken er dan maar op dat je voor de 14-inch waarschijnlijk meer dan 2.000 euro zal moeten neertellen. En dat is dan zonder eventuele extra’s, zoals meer opslagruimte. Eén van de redenen daarvoor is dat Apple bij de eigen chips niet zoveel variatie aanbrengt als Intel altijd deed.

Invalid Tweet ID
Zowel de 14-inch als de 16-inch zullen daardoor waarschijnlijk exact dezelfde M1X chip, met dezelfde rekenkracht, in huis hebben. De prijs van de 14-inch komt alleen daardoor al automatisch dichter bij die van het model met het 16-inch display.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.16-inchMacBookFinalCutProX.jpg
Prijs 14-inch MacBook Pro op zijn minst gelijk aan duurste 13-inch


In de VS wordt voor het 14-inch model een prijs rond de 2.000 dollar verwacht. Omdat bij ons de prijzen inclusief btw zijn, lijkt een instapprijs in de buurt van 2.200 euro daarom het meest waarschijnlijk. #MacBookPro #Gerucht
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: Welldone
En niet te vergeten de tekorten van chips die de prijzen opstuwen.