https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Cupertino-Apple-HQ.jpg
Nieuwe Apple-pagina voor iPad-, iPhone- en iPod touch-hoesjes
Het is iets waar niet zoveel van ons bij stil zullen staan, maar Apple maakt ook winst in de Apple Stores op alle hoesjes die daar verkocht worden, bijvoorbeeld voor de iPhone, iPod touch of iPad.

Dat die categorie voor Apple ook belangrijk is kan je nu zien doordat het bedrijf nu een aparte pagina daarvoor heeft ingericht. Deze nieuwe pagina is hier te zien (hier voor België), en heeft als titel: iPad-, iPhone- en iPod touch-hoesjes. Getest door Apple.

Kennelijk willen ze bij Apple graag nog wat meer vandeze enorme markt naar zich toe trekken, in de koptekst op deze pagina zien we onder anderen hoe Apple dat wil aanpakken.
Citaat


Alle nieuwe iPad-, iPhone- en iPod touch-hoesjes moeten een reeks tests doorstaan voordat ze in de Apple Store terechtkomen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je nieuwe hoesje perfect bij je iOS-device past.


Met andere woorden, als je zeker wilt weten dat je kwaliteit krijgt dan moet je eigenlijk bij Apple zijn. Waarbij het de moeite lijkt om daarbij te melden dat je waarschijnlijk niet de goedkoopste deal daar zal vinden.Apple meldt op deze pagina ook waar ze allemaal op letten. Dat is bijvoorbeeld of hoesjes goed passen, de kijkhoek en de flitser van de camera niet in de weg zitten, of het hoesje het geluid niet vervormt, of de sensoren met hoesje even goed werken als zonder en of de kwaliteit van de signaalsterkte ook met een hoesje blijft voldoen aan de norm van Apple.Dat Apple bezig is met de accessoires werd trouwens ook al duidelijk door dit nieuwsbericht. Daarin is te lezen dat Apple bezig is met de fabrikanten van die accessoires om ervoor te zorgen dat het design van hun verpakkingen beter aansluit bij dat van Apple.

geplaatst door: Robert
Nieuwe Apple-pagina voor iPad-, iPhone- en iPod touch-hoesjes
reactie #1 geplaatst: 8 juli 2015 - 14:09
 :angry:  : Melkco ontbreekt ...
geplaatst door: DirtyMay