https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11ProLenzenCloseUp-icoon.jpg
Schiet de ‘iPhone 12 Pro’ binnenkort 4K video in 120fps en 240fps?
Het is bijna juli en dus zitten we middenin het iPhone-geruchten-seizoen. Inmiddels duiken er meer ‘dummies’ op van de iPhone 12 modellen, waarbij steeds weer blijkt dat die een kruising worden tussen de iPhone 11 modellen en de iPhone 4s, maar er is meer.

Zo brengen het YouTube-kanaal EverythingApplePro en Max Weinbach het nieuws dat zowel de iPhone 12‌ Pro als de iPhone 12‌ Pro Max de mogelijkheid zouden krijgen om ook 4K video te schieten in 120bps en 240bps (bps = beelden per seconde). Dit zou onder andere mogelijk worden door de nieuwe A14-processor, natuurlijk weer krachtiger dan zijn voorganger. Dit zou blijken uit code van de Camera-app in de beta-versie van iOS 14 die afgelopen week werd uitgebracht.


Er zouden dit jaar vier modellen uit gaan komen. Daarbij gaat het om één 5,4-inch model, twee met een beelddiagonaal van 6,1-inch eentje met een scherm met een diagonaal van maar liefst 6,7-inch. De huidige iPhone 11 Pro Max heeft een beelddiagonaal van 6,5 inch, mogelijk raken we dit jaar de kleine zwarte randjes helemaal kwijt.

Dat Apple voor platte metalen randen voor de nieuwe iPhones zou kiezen bij het design is niet zo vreemd, die worden ook al gebruikt bij de iPad Pro modellen. #iPhone #Gerucht
geplaatst door: Robert
Dat is natuurlijk allemaal mooi, maar 4K 60fps vraagt al zo'n 2,5 keer meer opslag als 4K 30fps. Als ik nu een video schiet van 9 minuten dan ben ik zo'n 9 GB aan opslag kwijt. Als je dat op 4K 120fps en 4K 240fps doet, dan zou dat respectievelijk 24 GB en 56 GB aan opslag betekenen. Wow!
geplaatst door: imex
'They want to make the best computer'