https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
Frisse horlogebandjes in nieuwe Apple Watch commercial
Eén van de dingen die je hier in de nieuwsberichten zelden of nooit voorbij ziet komen zijn nieuwe horlogebandjes van Apple. Van tijd tot tijd brengt Apple daar weer een heleboel nieuwe van uit, meestal bij de wisseling van seizoenen. Maar voor de meesten van ons waarschijnlijk niet zo heel erg interessant.

Dat is nu dus ook weer het geval, alleen heeft Apple het nu meer onder de aandacht willen brengen met een commercial. Omdat dat op zich opvallend is, Apple heeft nog nog nooit een commercial hieraan gewijd, bij deze een uitzondering, en hieronder dus even aandacht voor Apple’s nieuwe horlogebandjes. Heb je daar interesse in, knoop dan in je oren dat bij een nieuw jaargetijde Apple altijd ook nieuwe bandjes uitbrengt, zeker bij de start van de lente.


Mocht je de song die je onder deze commercial hoort leuk vinden, dat is It Feels So Good van Ben Cocks.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert