https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5-icoon.jpg
Siri op de Apple Watch heeft een eigen mening over het weer
Op televisie willen ze graag dat alles lekker soepel verloopt, zeker tijdens de presentatie van het weer. Als het daar mis gaat, dan zien we de filmpjes daarvan ook al vaak snel viraal gaan. Opvallend is dat het nu Siri op een Apple Watch is die voor de verstoring zorgt.

Dit keer was het bij BBC America, waar meteorologist Tomasz Schafernaker bezig was met het weer voor Minneapolis en Denver, voor beide werd veel sneeuw verwacht. Maar terwijl hij dat vertelde luisterde Siri kennelijk mee, en sprak hem ‘live on air’ tegen en zei dat er helemaal geen sneeuw verwacht wordt. Kennelijk had Siri hem niet goed begrepen, de weersverwachting van Apple is normaal gesproken altijd ‘spot on’. En ja, deze ging natuurlijk ook meteen viraal.


De nieuwslezer reageert ook op de foute reactie van Siri, met “There is snow in your forecast, I thought”. Schafernaker antwoordt dat Siri waarschijnlijk de plaats niet goed heeft gehoord: “Yeah, but it probably doesn't know what place I'm talking about”.

Normaal gesproken zijn er twee manieren om Siri op een Apple Watch te activeren en gebruiken. Dat kan door lang op de Digital Crown te drukken, of door die te activeren met “Hé Siri”. Maar er zijn ook momenten dat Siri zichzelf activeert, waarschijnlijk omdat een combinatie van klanken als “Hé Siri” geïnterpreteerd wordt.


 #Siri #AppleWatch
geplaatst door: Robert
antw: Siri op de Apple Watch heeft een eigen mening over het weer
reactie #1 geplaatst: 2 december 2019 - 09:41
En wie had er nou gelijk, de weatherguy of siri?  :withstupid:
geplaatst door: Flix
antw: Siri op de Apple Watch heeft een eigen mening over het weer
reactie #2 geplaatst: 3 december 2019 - 12:12
Volgens de weatherguy had hij zelf gelijk.  ;)
geplaatst door: GeorgeM