geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/StudioDisplay2022-icoon.jpg
Studio Display Firmware 15.5 binnenkort ook apart te downloaden
Je kon hier op MacFreak een paar weken terug al lezen dat in de 12.4 bèta-versie van macOS Monterey de problemen met de camera van het nieuwe Studio Display zo goed als opgelost waren. Dat gebeurde door de Studio Display Firmware 15.5, die met die bèta-versie gebundeld werd.

Het goede nieuws is dat Apple de firmware updates voor het nieuwe Studio Display niet zal bijven bundelen met macOS updates, Studio Display Firmware 15.5 zal binnenkort ook apart te downloaden zijn. Heb je het nieuwe Studio Display in gebruik en bijvoorbeeld geen tijd om de definitieve versie van macOS 12.4 te downloaden en installeren, dan kan je in de tussentijd dus alvast wel gebruik maken van de Studio Display Firmware 15.5.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacStudioStudioDisplayPhotoshop.jpg
Studio Display Firmware 15.5 binnenkort ook apart te downloaden


Studio Display Firmware 15.5 zorgt ervoor dat huidtonen natuurlijk weergegeven worden, dat er minder beeldruis is en dat Middelpunt (Center Stage) veel beter werkt. Bij de eerste versie van de firmware was Middelpunt veel te actief, een kleine beweging van de gebruiker zorgde daardoor al snel dat het beeld ook aangepast werd wat erg onrustig overkwam.

In de twee video’s hieronder zie je hoe het voor en na de update er uitziet.

 #StudioDisplay
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.