https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Werkt Apple aan een ‘lite’ versie van de AirPods Pro?
Soms komt er een gerucht voorbij dat op het eerste gezicht klinkklare onzin lijkt, maar als je er iets langer over nadenkt op een andere manier best wel eens waardevol kan zijn. Precies dat lijkt het geval bij dit nieuwsbericht van DigiTimes, waarin ook de ‘AirPod Pro Lite’ genoemd wordt.

Dat nieuwsbericht gaat trouwens vooral over het verplaatsen van productie van China naar Taiwan, natuurlijk in verband met het coronavirus. Daarbij worden een aantal producten genoemd, waaronder dus die ‘AirPod Pro Lite’. De kans dat Apple zo snel een goedkopere versie van iets wat ontstellend goed verkoopt uit zou brengen lijkt idioot, Apple heeft de kip met de gouden eieren nog nooit nodeloos geslacht.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsProExpanded301019.jpg
Werkt Apple aan een ‘lite’ versie van de AirPods Pro?


Maar misschien dat dit gaat over een opvolger voor de goedkopere AirPods, die Apple ook nog steeds verkoopt? Die wat meer in lijn brengen met de AirPods Pro, bijvoorbeeld ook met oortips, zodat ze een betere pasvorm krijgen.

De andere devices waarvan volgens DigiTimes Apple bezig is de productie naar Taiwan te verplaatsen zijn de nieuwe iPad (die nog niet uit is), de Apple Watch en een aantal iMac-modellen.

AirPods Pro in de aanbieding

Mocht je interesse hebben in de AirPods Pro, in de MacFreak Shop koop je een paar voor maar € 248,99 (incl. btw). Dat is meer dan 30 euro minder dat je er bij Apple zelf voor moet betalen, terwijl het toch echt over dezelfde AirPods Pro gaat, met evenveel garantie.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsProFloatingAboveCase.jpg
Werkt Apple aan een ‘lite’ versie van de AirPods Pro? #AirPods #AirPodsPro #Gerucht
geplaatst door: Robert