geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-mini-icoon.jpg
Temperatuur- en vochtsensor in HomePod mini, later ook een scherm?
Apple’s HomePod mini kan al van alles, zoals muziek, radiostations en podcasts afspelen, het bedienen van alles wat in de Woning-app toegevoegd is, het omzetten van hoeveelheden, dingen toevoegen aan een boodschappenlijstje, je iPhone lokaliseren en nog heel veel meer.

Maar de HomePod mini blijkt volgens Bloomberg ook nog een temperatuur- en een vochtsensor te hebben. Kennelijk zijn er ook nog plannen bij Apple om deze slimme speaker samen te laten werken met slimme thermostaten, maar op dit moment zijn die nog niet in de software geactiveerd. Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat dit op een later moment wel zal gebeuren, misschien als de samenwerking met de maker van zo’n thermostaat rond is.Schermen en camera’s?

In het artikel van Bloomberg komt nog iets interessants voorbij over Apple’s plannen voor de HomePod: er zou gewerkt worden aan een model met een scherm en camera’s, maar de lancering daarvan wordt niet in de komende tijd verwacht. En Apple zou ook werken aan een update voor de Apple TV, ook in diezelfde lijn:

Citaat
It has also been developing new speakers with screens and cameras, but such a launch isn’t imminent. Apple is also working on an update to the Apple TV set-top box. Until that time comes, Apple will likely try to unlock the most functionality from the HomePod mini.
Google heeft op dit moment de Nest Hub Max in het assortiment. Dat devices is voorzien van een 10-inch aanraakscherm en kan door de ingebouwde Google Assistant bediend worden met je stem. Doordat er zowel speakers als een 6,5 megapixel camera in zitten kan je er ook mee videobellen. #HomePod
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.