geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HabboHotel-icoon.jpg
Terug in de tijd met Habbo Hotel Origins
Als je 20 jaar geleden op het internet was dan is de kans groot dat je wel eens van Habbo Hotel gehoord hebt. Deze virtuele wereld was erg populair, en had op een gegeven moment miljoenen spelers. Maar deze game veranderde steeds meer en stierf langzaamaan uit.

Leuk om te zien is hoe deze game indertijd werd aangeprezen, en hoe het toen bijvoorbeeld bijzonder was om je eigen karakter zelf helemaal vorm te geven.


Voor alle liefhebbers van Habbo Hotel, en natuurlijk voor iedereen die het voor het eerst zou willen ontdekken, is er nu Habbo Hotel Origins. Deze versie is bijna een identieke kopie van de game uit 2005, natuurlijk inclusief de console waarmee je berichtjes naar je vrienden in Habbo Hotel kan sturen.

Mocht je Habbo Hotel Origins willen spelen dan heb je een account nodig, dat kan je aanmaken op origins.habbo.com. Op die pagina kan je links inchecken en daarna de app voor macOS of Windows downloaden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HabboHotelOrigins.jpg
Terug in de tijd met Habbo Hotel Origins

klik of tap voor grotere versies

Net als vroeger is Habbo Hotel Origins alleen beschikbaar op desktop computers. Je moet 18+ zijn om je in te schrijven voor deze versie van het spel, in plaats van 13 op het gewone Habbo, of zelfs 11 in de begindagen.Nu geven veel spelers aan dat ze nu in de 30 zijn, het is niet duidelijk of dat de waarheid is, of dat er vooral veel nostalgie in het spel is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HabboHotelOriginsWelcomeLounge.jpg
Terug in de tijd met Habbo Hotel Origins


Een frisse start voor iedereen, met lege kamers die er gewoon om vragen ingericht te worden met de leuke kitch stoelen en nep-planten zoals je die alleen in Habbo Hotel kan vinden.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Terug in de tijd met Habbo Hotel Origins
20 juni 2024 - 16:29    reactie #1
geplaatst door: Pfarrer Dietrich
Nostalgisch. En wanneer komt Leisure Suit Larry weer terug?
Lieber Gott, ein Mac!