geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FinalCutProX-Icoon.png
Tim Cook heeft weer een hoofdrol, dit keer in ‘Where’s Usher?’ (Upd. x3)
Tijdens de presentatie van onder andere de iPhone 15 modellen was er ook tijd ingeruimd voor een sketch over het milieu. Daarin zagen we niet alleen actrice Octavia Spencer als moeder aarde, maar ook Tim Cook had een hoofdrol, en daar was niet iedereen enthousiast over.

Inmiddels is er een tweede video met Tim Cook in de hoofdrol, maar gelukkig wordt Tim Cook hierin nu een stuk ironischer neergezet.


Naast Tim Cook zien we in deze video ook nog Ludacris, Lil Jon en Taraji P. Henson.

Mocht je de context niet vatten: binnenkort vindt de Super Bowl plaats, de finale van de American Football competitie in de VS. De commercials en optredens daaromheen zijn goud waard, en Usher zal aanstaande zondag 11 februari optreden in de Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show in het Allegiant Stadium in Las Vegas.

Daarvoor wordt natuurlijk niet alleen aandacht gegenereerd met de teaser-commercial hierboven, er was eerder al een persbericht, vergezeld door de teaser hieronder.Update

De allereerste video hierboven blijkt een teaser te zijn voor een stuk langere versie, die is inmiddels uit en hieronder te zien.Tweede update

Inmiddels is de Super Bowl voorbij (de Kansas City Chiefs wonnen derde keer in de afgelopen vijf seizoenen) en natuurlijk was Usher gewoon van de partij. Als je klikt op de link hieronder kan je zijn complete show zien.Derde update

Inmiddels heeft Apple ook een Shot on iPhone video van dit optreden uitgebracht, waarin ook veel beelden van achter de schermen te zien zijn, en waar wij hieronder ook van mee kunnen genieten.
 #AppleMusic
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: de Redactie
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: orange
Haha, lekker.

En hoewel deze mensen nogal ver mijn muzieksmaak zijn verwijderd is een zooitje artiesten die zichzelf niet al te serieus neemt altijd leuk.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl
geplaatst door: de Redactie
Er is een tweede update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: Robert
Er is een derde update bij dit nieuwsbericht gezet.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.