geplaatst door: iSan
Wij zoeken zelf wat kwaliteit op. We gaan niet meer passief zitten kijken wat RTL's ons voor pulp voorschotelen plus al die reclame's.

Maar om mij heen zie ik toch wel heel veel mensen die dat nog steeds doen. Soms weten ze zelfs niet beter (vooral oudste generaties), of er is geen grote behoefte aan streamingsdiensten (fans van sport, spel- en praatshows), of er zijn geen middelen die dat haalbaar maken (financieel en/of apparatuur).

Maar wat me opvalt in deze discussie: iedereen wil alles van alles. Waarom in godsnaam? Waarom niet een keuze maken, en het daar voorlopig bij laten? Waarom al dat onrustige gehip-hop?
Grappige omschrijving. Ik vind torrent teveel gedoe, een ander vindt dat niet.

En ik weet dat Netflix en Apple TV+ kwaliteit levert. NPO biedt ons geen recente kwaliteitsfilms. Dus dan zoek je al mogelijkheden op. Netflix biedt series uit andere landen, zoals Spaanse La Casa de papel, Koreaanse Squid Game en Zweedse Bonusfamiljien. Het is voor jou teveel gedoe, voor ons echter een hobby om series en films te kijken die RTL / NPO anders niet bieden. En geheel reclamevrij, heerlijk. Allemaal echter zonder stress.

Maar we hebben heel lang alleen bij Netflix gelaten, omdat het genoeg levert. Maar in achterhoofd weet je: AppleTV+ heeft bepaalde seizoenen en films inmiddels compleet klaar liggen. En die kijken we graag.

Ik hoop alleen wel dat de streamingsdiensten dit trucje niet door gaan krijgen, dat we dan alleen enkel met jaarabonnement kunnen opstarten.
geplaatst door: Welldone
IMG_5587.jpg Meeste mensen gelokt door blockbusters blijven niet ‘hangen’  
IMG_5588.jpg Meeste mensen gelokt door blockbusters blijven niet ‘hangen’  
Bijzonder. Ik heb even in de TV.app op Mac gekeken en bij mij worden de instellingen van de laatste keer kijken onthouden.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 16.49.47.png Meeste mensen gelokt door blockbusters blijven niet ‘hangen’  


Geen ervaring met smartTV app, anders dan AppleTV en daar wordt het ook onthouden.
Het zal wel per tv-merk verschillend zijn, maar dit krijg ik in de app op LG te zien.
geplaatst door: nnsa
Het zal wel per tv-merk verschillend zijn, maar dit krijg ik in de app op LG te zien.
Het moet dus niet op Nederlands ODS staan !, maar op Nederlands.
geplaatst door: Welldone
Maar dat zei ik ook ;-)


Het enige nadeel bij Apple TV+ vind ik dat je bij elke aflevering/film de ondertiteling weer moet aanpassen naar gewoon Nederlands...
Uiteraard.
geplaatst door: nnsa
Maar dat zei ik ook ;-)
Automatisch al eens geprobeerd ?
Wat ik me afvraag is, of die O.D.S. instellingen niet heel ergens anders zitten, n.l. in de Taal - en geluidsinstellingen van de TV ?
[daarom heb ik niets met de apps in smartTV’s]
Bewerkt: 2 februari 2022 - 20:07 door nnsa
geplaatst door: Welldone
Nee, automatisch geeft hetzelfde resultaat.
Ik heb alle instellingen diverse keren doorlopen, maar kwam er niet verder mee.
Dan is het maar zo...
geplaatst door: mcmt
Ik hoop alleen wel dat de streamingsdiensten dit trucje niet door gaan krijgen, dat we dan alleen enkel met jaarabonnement kunnen opstarten.
Ze zouden hebben wel slechte data scientists in huis hebben als die dergelijke patronen van komen en gaan op relevante schaal niet detecteren.