geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Pages2-iOS-icoon.jpg
Today at Apple at Home nu ook op YouTube
Door de corona-crisis vervielen de gratis Today at Apple-sessies in de Apple Stores, daarvoor in de plaats kwamen gelukkig de Today at Apple at Home-sessies. Die waren al te volgen via Apple’s eigen site, maar Apple gaat ze vanaf nu ook op YouTube zetten.

De eerste van die video’s op YouTube is hieronder te zien en gaat helemaal over het tekenen van de karakters uit Peanuts, de strips waarvan er ook een serie te zien is op Apple TV+. In de video gebruiken ze een iPad Air, Apple Pencil en Pages en wordt er ook bij vermeld dat je er ook een iPhone met Pages en je vinger voor kan gebruiken.


Maar het kan natuurlijk net zo goed met een potlood en papier (je zou door de manier waarop de mensen van Apple het vertellen bijna vergeten dat er ook nog een analoge wereld bestaat).

Daarnaast heeft Apple ook nog een PDF online gezet (4,4 MB) met heel erg veel voorbeelden van vormen die makkelijk na te tekenen zijn, en waarmee je makkelijk de karakters van Peanuts zelf kan maken en de door jou gekozen uitdrukkingen mee kan geven.


Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.