Toevoegen van AirTags is al in iOS 14.3 verwerkt
geplaatst: 14 januari 2021 - 09:08
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirTag-icoon.jpg
Toevoegen van AirTags is al in iOS 14.3 verwerkt
Eén van de vele dingen die we de komende tijd van Apple kunnen verwachten zijn AirTags, kleine ronde devices waarmee je makkelijk iets terug kan vinden.  Zo kon je recent in dit nieuwsbericht al zien hoe ze er uit gaan zien.

Maar wat waarschijnlijk nog maar weinigen weten is dat Apple’s eigen Kaarten-app al klaar is voor het toevoegen van Objecten. Die algemene term lijkt te suggereren dat dit niet alleen voor Apple’s eigen AirTags zal zijn, maar iets waar andere aanbieders ook gebruik van kunnen maken. Je kan dit zelf testen door findmy://items te kopiëren, in de adresbalk van Safari te plakken en daarna rechtsonder op Ga te klikken (jammer genoeg kan ik deze link hier niet ‘klikbaar’ maken).

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ItemsObjectenAirTagsAppleMaps.jpg
Toevoegen van AirTags is al in iOS 14.3 verwerkt

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Hierboven kan je een voorbeeld zien van wat er daarna gebeurt in Apple’s eigen Kaarten-app. Klik je daar op het “voeg object toe” dan krijg je onderstaande animatie te zien. Omdat er nog geen objecten zijn die we toe kunnen voegen kan je daar op dit moment nog niets mee doen. Maar de kans dat daar binnenkort verandering in komt lijkt groot.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ItemsObjectenAirTagsAppleMaps-2.jpg
Toevoegen van AirTags is al in iOS 14.3 verwerkt
 #AirTags
geplaatst door: Robert