https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleArcade-icoon.jpg
Trailer van Oceanhorn 2 laat kwaliteit van Apple Arcade zien
Apple Arcade is inmiddels live, en de beste manier om er achter te komen of het wat voor jou is, dat is natuurlijk het zelf uitproberen. Dat kan op ieder iDevice elke Mac en de Apple TV HD en 4K, zolang daar maar de meest recente versie van iOS, iPadOS, tvOS of macOS op staat.

Daarna kost het maar € 4,99 per maand, en voor dat geld mogen in totaal zes gezinsleden daar gebruik van maken. Verder biedt het alles wat we van Apple verwachten, je privacy staat dus voorop en natuurlijk krijg je geen reclame te zien en zijn er ook geen extra aankopen binnen de games. Daarbij kan je op een iDevice of Mac games downloaden en daarna offline spelen, zonder extra kosten of wat dan ook. Maar het belangrijkst is natuurlijk de kwaliteit van de games, daarvoor lijkt de trailer hieronder van Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm een prima illustratie.


Aan het begin kon je al lezen dat je voor Apple Arcade het meest recente besturingssysteem nodig hebt. Voor een iPhone en iPod touch is dat iOS 13, op een iPad moet minmaal iPadOS 13 staat, voor de Apple TV is dat tvOS 13 en voor de Mac zal je moeten upgraden naar macOS 10.15 Catalina.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert