geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13-icoon.jpg
Nieuwe commercials over batterijtijd en duurzaamheid van iPhone 13
In twee nieuwe commercials van Apple staan twee kwaliteiten in het zonnetje: lange batterijtijd en hoe goed een iPhone inmiddels bestand is tegen (heel erg) zwaar klappen, vallen en meer. In beide gevallen heeft een kind de hoofdrol, maar daar eindigen de overeenkomsten.

In de eerste zien we een jongetje dat zichzelf opneemt terwijl hij vijf uur lang heel erg cool (volgens hemzelf) eindeloze rondjes rijdt op hetzelfde pleintje. Alles eraan is loom, inclusief de soundtrack, de song ‘I Look Good’ van O.T. Genasis. De tagline waarmee wordt afgesloten is toepasselijk: “What will you do with even looooooonger battery life? Relax, it's ‌iPhone‌”.


Wil je de complete versie van ‘I Look Good’ van O.T. Genasis beluisteren, dat kan hieronder. Een video die de ook moeite waard is omdat hierin te zien is dat de lockdowns door de corona-pandemie ook voor inspiratie gezorgd hebben.Run Baby Run

Zo loom en relaxed als de eerste commercial is, zo hyperactief is nummer twee.

Hierin zien we wat een klein kind allemaal met een iPhone kan doen. Waarbij de box van hout en alle vloeren waar de iPhone op valt ook. Bij Apple hebben ze natuurlijk geen zin in rechtszaken van eigenaren die hun iPhone op een andere ondergrond lieten vallen, met bijbehorend ander resultaat.


De song die je hierbij hoort is Chitty Bang van Leikeli47, in de video hieronder in zijn geheel. Daarbij geen beeld, want Leikeli47 wil dat we naar haar muziek luisteren in plaats van naar haar kijken, dat is ook de reden dat ze bij optredens en dergelijke altijd een masker draagt.
 #Commercial
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.