Twee nieuwe commercials voor de iPhone 11 Pro, en meer
geplaatst: 16 september 2019 - 09:23
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Twee nieuwe commercials voor de iPhone 11 Pro, en meer
Sinds een paar dagen is het mogelijk om de iPhone 11 en 11 Pro modellen te bestellen, en vanaf  vrijdag de 20e zullen die modellen ook in de winkels te koop zijn. En als de waarnemingen van analist Ming Chi Kuo kloppen dan wordt deze introductie een succes, zowel in de VS als in China.

Om deze interesse verder aan te moedigen heeft Apple ondertussen twee commercials voor de iPhone 11 Pro modellen op YouTube uitgebracht, beiden zijn hieronder te zien. De eerste heeft als titel “It’s tough out there” en laat de iPhone 11 Pro zien in een windtunnel, terwijl er van alles op af vliegt en er mee in aanraking komt, van kinderspeelgoed tot eten, tot een bruidstaart aan toe. Na een spoelbeurt zijn het dan rubbereendjes die voor de toegift zorgen.


De song die je in deze commercial hoort is Dvolution van Soondclub.

De tweede heet simpelweg “Triple-camera system”. Daarin zijn we weer in dezelfde windtunnel, maar dit keer met een Afghaanse windhond. De iPhone 11 Pro maakt dan foto’s terwijl de wind ervoor zorgt dat het mooie beauty-shots worden, en natuurlijk worden die foto’s met alle drie de lenzen van de iPhone 11 Pro gemaakt (tele, groothoek en ultra-groothoek).


De song die in deze commercial als soundtrack dient is Regular van Ateph Elidja.

iPhone 11 Pro cinematic tests

Naast deze twee commercial heeft Apple ook de video “iPhone 11 Pro cinematic tests”, die tijdens de keynote van afgelopen dinsdag werd getoond, op het eigen YouTube-kanaal gezet. Die video kan je hieronder zien. De titel is toepasselijk, het is een showcase voor wat er allemaal op cinematografisch gebied mogelijk is met de nieuwe iPhone 11 Pro modellen.
Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Twee nieuwe commercials voor de iPhone 11 Pro, en meer
reactie #1 geplaatst: 16 september 2019 - 09:33
Mooi dat die achterkant zo goed blijft, maar hoe is het met het scherm? Een commercial met vliegende bakstenen zou verhelderend zijn 😏

Overigens is de laatste video veelbelovend.
geplaatst door: Brinky