geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/2020MacBookAir-M1-icoon.jpg
Twee nieuwe Mac-commercials gaan allebei over belevenis
Apple heeft twee zwart-wit commercials in de serie “Behind the Mac” uitgebracht. Het overkoepelende thema is dus hetzelfde, maar ze verschillen van elkaar als dag en nacht. Waar de eerste rustig en heel bedachtzaam is, is de tweede juist het tegenovergestelde.

In de eerste commercial zien we Finneas Baird O'Connell, beter bekend onder zijn artiestennaam Finneas. Hij is naast singer-songwriter ook producer en acteur. Voor de volledige lijst op dat laatste gebied kan je hier terecht. Als muzikant is hij niet alleen bekend door zijn solo-werk, maar vooral door zijn samenwerking met zijn jongere zus Bilie Eilish. In het filmpje hieronder vertelt hij in zijn prettige, rustige, stijl wat muziek maken op de Mac voor hem betekent, en hoeveel vrijheid en creatieve mogelijkheden dat hem biedt.


Zoals gezegd is het tweede filmpje compleet anders. Hierin zien we negen mensen die voor het eerst op hun Mac zien dat ze aangenomen zijn op het College waar ze zich graag in wilden schrijven. Dat is in de VS een heel erg belangrijk moment, en dat is ook goed te zien aan de reacties.
 #Commercial
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.