geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Twee trailers van series die binnenkort op Apple TV+ verschijnen
De catalogus van Apple TV+ blijft groeien, er wordt zowel nieuwe content als tweede seizoenen voor bestaande series toegevoegd. Twee van de nieuwe series zijn “Lisey's Story” en “1971: The Year That Music Changed Everything”, en die twee konden nauwelijks meer verschillen van elkaar.

In 1971: The Year That Music Changed Everything is een achtdelige documentaire-serie van Universal Music Group's Mercury Studios en On The Corner Films waarin we niet alleen de muzikanten en hun muziek uit het jaar 1971 zien, maar ook wat voor effect die muziek op de maatschappij had. Daarbij komen veel grote namen voorbij, onder andere The Rolling Stones, Aretha Franklin, Bob Marley, Marvin Gaye, The Who, Joni Mitchell en Lou Reed.


Lisey's Story is een serie op basis van de gelijknamige bestseller van Stephen King. En zoals zo vaak bij zijn werk wordt er veel spanning opgebouwd en zijn horror-effecten ook niet van de lucht. In deze serie, gemaakt door Bad Robot Productions (onderdeel van J.J. Abrams) en Warner Bros. Television, heeft Julianne Moore de hoofdrol als echtgenote van een bekende schrijver, die twee jaar daarvoor overleden is.

Ook Clive Owen heeft een belangrijke rol, hij speelt in deze serie de bekende schrijver Scott Landon.


1971: The Year That Music Changed Everything is al van 21 mei op Apple TV+ te zien, Lisey's Story volgt op 4 juni.
 #AppleTVPlus
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.