https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FaceShield-icoon.jpg
Uitgebreide instructies voor het nieuwe Face Shield nu al online (Upd.)
Twee dagen geleden kon je hier op MacFreak al lezen over het nieuwe Face Shield dat bij Apple ontwikkeld is. Dat is speciaal voor mensen in de gezondheidszorg als bescherming tegen makkelijk overdraagbare ziektes, en natuurlijk naar aanleiding van de coronacrisis.

Bij Apple zijn duidelijk alle afdelingen ingezet om ervoor te zorgen dat iedereen die dit nieuwe Face Shield gaat gebruiken ook goed weet hoe het gebruikt moet worden, en hoe je het het best op je hoofd zet. Dat is onder andere te zien in de video hieronder, en ook op deze pagina van Apple Support. Die pagina valt op door het lekker duidelijke artwork, wat in meerdere gifjes meteen heel erg goed duidelijk maakt hoe dit gezichtsmasker werkt.


Deze maskers worden plat in dozen met honderd stuks verspreid. Na de positieve feedback bij de eerste ‘batch’ is het de bedoeling dat er nog heel erg veel meer van geproduceerd en verspreid worden.

https://support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/faceshield/face-shield-adjust-to-tighten-loosen-animation.gif
Uitgebreide instructies voor het nieuwe Face Shield nu al online (Upd.)Update: Apple heeft dit weekend de volledige instructies om dit Face Shield te maken online gezet, inclusief de benodigde PDF- en DXF-bestanden. Deze instructies zijn te vinden op deze pagina van Apple Support, maar vooral bedoeld voor fabrikanten die ze ook op grote schaal willen produceren.

Citaat
These manufacturing instructions should only be used by an expert. Manufacturing the face shields requires professional level expertise in manufacturing and design, and should only be done by professional engineers or machinists in a factory environment. #FaceShield #Coronavirus
geplaatst door: Robert
A child can do the laundry!
geplaatst door: MacFrankie
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie