geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
Update: watchOS 8.4.1 corrigeert een paar kleine bugs
Heb je een Apple Watch Series 4 of later (inclusief de Apple Watch SE) dan heb je misschien al de melding binnen gekregen dat er een update voor je klaar staat. Heb je nergens last van dan heeft deze update geen haast, want er zitten geen correcties in voor het verhogen van de veiligheid.

Wat betreft de bugs die opgelost worden, ook daar laat Apple ons in het ongewisse. Het enige wat ons meegedeeld wordt is dat er “probleemoplossingen” in zitten, welke problemen (of probleempjes) dat zijn mogen we raden. Het goede nieuws is dat dit betekent dat het inderdaad alleen maar om relatief kleine bugs gaat, de grotere worden altijd wel door Apple vermeld.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.watchOS8.4.1ReleaseNotes.jpg
Update: watchOS 8.4.1 corrigeert een paar kleine bugs


Wat betreft de veiligheid: in de release notes van Apple zelf hierboven kan je zien dat we daarvoor worden doorverwezen naar de pagina deze pagina. Maar als je daar kijkt dan staat daar bij watchOS 8.4.1 “This update has no published CVE entries.”

Eén slag om de arm daarbij: soms worden updates voor de veiligheid pas later gepubliceerd, het is dus mogelijk dat Apple op een later moment alsnog wat over deze update zal vermelden op deze pagina.


met dank aan forumlid ‘nnsa’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #watchOS #Update
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.