Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2 is uit
28 maart 2017 - 12:15   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2 is uit
Heb je een Apple TV van de vierde generatie, dan heeft Apple een update daarvoor voor jou klaarstaan. Hoewel deze update zich vooral richt op bugfixes en het verbeteren van de stabiliteit, zitten er toch wel een paar nieuwe dingen in, waaronder het nieuwe bestandssysteem dat ook in iOS 10.3 zit.

Eén van die nieuwe dingen is dat het zogenaamde 'scrollen' beter werkt, waardoor je makkelijker en sneller door lange lijsten kan gaan. Ook zit er nu een mogelijkheid in om eerder opgeslagen mailadressen te beheren, waarmee je bijvoorbeeld eerder verkeerd ingevoerde adressen kan verwijdere.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/Art.tvOS-Apple.png
Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2 is uit


Het installeren van tvOS 10.2 doe je door op je Apple TV van de vierde generatie te gaan naar Instellingen > Systeem > Software-update. Als de update eenmaal gevonden is kies je voor "Download en installeer" waarna je met "Werk software bij" en "Werk nu bij" bevestigt dat je deze update inderdaad wilt installeren.

Je kan er ook voor kiezen om dit voortaan altijd automatisch te laten gebeuren. Als je dat wilt moet je in Instellingen > Systeem > Software-updates kiezen voor de optie "Werk automatisch bij".


Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2 is uit
28 maart 2017 - 20:53    reactie #1
geplaatst door: MacFrankie
Hij draait soepel na de update!
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!