geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FindMy-icoon.jpg
Vind je portemonnee makkelijk terug met de Chipolo CARD Spot
De afgelopen tijd heb je hier veel kunnen lezen over Apple’s eigen AirTags, maar voordat die uitgebracht werden bracht Apple zelf al andere opties onder de aandacht. Daarbij zat opvallend genoeg ook Chipolo’s ONE Spot, een directe concurrent van de eigen AirTags.

Maar heb je een platte portemonnee of portefeuille dan is de Chipolo CARD Spot voor jou waarschijnlijk veel interessanter. Want een AirTag is daar met 8 millimeter hoogte niet geschikt voor, de Chipolo ONE Spot is met bijna 6,5 millimeter weliswaar wat dunner, maar nog steeds te dik om hiervoor te gebruiken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ChipoloCARDSpot.jpg
Vind je portemonnee makkelijk terug met de Chipolo CARD Spot


Dat bezwaar heeft de Chipolo CARD Spot niet, met een ‘dikte’ van maar 2,4 millimeter past die waarschijnlijk in alle portemonnees en portefeuilles. En net zoals de AirTag en Chipolo ONE Spot maakt de Chipolo CARD Spot gebruik van Apple’s Zoek mijn-netwerk.

De Chipolo CARD Spot is inmiddels uitgebracht en te koop, je zal alleen wel geduld moeten hebben. Want de eerste ‘batch’ was al meteen uitverkocht, als je nu bestelt dan zal die in april naar je verstuurd worden. Op de pagina van de Chipolo CARD Spot kan je zien dat je voor eentje 35 euro kwijt bent, voor twee stuks tegelijk is dat 60 euro. #Chipolo #FindMy
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.