geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
MacFreak Shop aanbieding: M1 13-inch MacBook Pro met extra korting
Alle trouwe bezoekers weten het inmiddels allang: iedere week is er in de MacFreak Shop een weekaanbieding. Dat betekent dat er van één van de artikelen in ons assortiment de bij ons toch altijd al heel erg lage prijs nòg wat verder naar beneden bijgesteld wordt.

Hadden we vorige week 16 GB RAM in plaats van 8 GB RAM in alle 27-inch iMacs in de weekaanbieding, deze week gaat het om een de nieuwe 13‑inch MacBook Pro met Apple’s eigen M1 processor. Dit is de Spacegrijze uitvoering met 8 GB RAM werkgeheugen, 512 GB aan erg snelle SSD opslag en twee (USB‑C) Thunderbolt 3‑poorten. En de M1 chip heeft 8‑core CPU (processor) en 8‑core GPU (videogedeelte), die allebei ook heel snel zijn.

https://macfreak.nl/shop/images/product/mbp-spacegray-select-202011_2.jpg
MacFreak Shop aanbieding: M1 13-inch MacBook Pro met extra korting


Het gaat hier om de Nederlandse uitvoering, het Magic Keyboard met achtergrondverlichting is dus ook voorzien van een euro-teken. Verder heeft het een Touch Bar met Touch ID, zodat je niet alleen lekker snel kan werken door alle extra knoppen, maar snel en makkelijk je Mac kunt ontgrendelen.

Normal gesproken gaat deze 13-inch MacBook Pro in de MacFreak Shop weg voor de lage prijs van 1.519 euro, als weekaanbieding hebben we van die scherpe prijs nog eens 20 euro afgehaald, en kost deze MacBook Pro op dit moment dus maar € 1.499,00.

Mis geen aanbieding met MacFreak-Deal Alerts

Vind je deze weekaanbiedingen, en de andere aanbiedingen die op MacFreak van tijd tot tijd voorbij komen, interessant, maar heb je liever een seintje als zulke aanbiedingen actief worden? Schrijf je dan in de MacFreak-Deal Alerts. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de link hieronder klikken, het mailtje om je aan te melden wordt dan automatisch aangemaakt.

Bij deze schrijf ik mij in voor de MacFreak-Deal Alerts.

Mocht je er ooit weer vanaf willen, dan is dat ook geen probleem. Want in alle mailings van de MacFreak-Deals Alerts staat onderaan een link waarmee je jouw mailadres net zo makkelijk weer van de lijst kan laten verwijderen. #MacFreakDeal #Aanbieding
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: MacFrankie
In totaal €180 korting, mooie actie! Dit is lager dan de laagste prijs in de Tweakers Price Watch!
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!