geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2021Lineup-icoon.jpg
Waarschijnlijk een 14,1-inch iPad Pro begin volgend jaar
Tijdens de keynote van de WWDC kwam ook het goede nieuws dat de 12,9-inch iPad Pro met iPadOS 16 ook gebruikt kan worden als referentie monitor. Dat kan zowel op zichzelf staand, als verbonden met een Mac waar macOS Venture op draait als je Sidecar gebruikt.

Natuurlijk is het jammer dat dit alleen werkt met de duurste 12,9-inch iPad Pro, mogelijk omdat dit de enige iPad met een Liquid Retina XDR-display is. Maar het is goed om te zien dat Apple het ‘Pro’ in iPad Pro nog steeds erg serieus neemt. Zo serieus, dat ze volgens de betrouwbare analyst Ross Young ook al bezig zijn met een iPad Pro met een scherm met een beelddiagonaal van maar liefst 14,1-inch.


Daarbij voorspelt hij dat deze compleet nieuwe iPad Pro al begin komend jaar op de markt zou kunnen komen. Het iets minder betrouwbare account Majin Bu meldt daarbij ook nog dat dit model 512 GB aan opslag en 16 GB aan werkgeheugen zou krijgen.


Daarnaast zouden ook de bestaande 11-inch en 12,9-inch iPad Pro voorzien worden van een M2 chip, waarbij de randen van het 12,9-inch model nog wat smaller zullen worden. #iPadPro #Gerucht
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.