https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2020-11-inch-icoon.jpg
Waarschijnlijk is de nieuwe iPad Air duurder dan z’n voorganger
Hoewel de focus bij het Time Flies-event morgen op de nieuwe Apple Watch modellen ligt, worden er ook  nieuwe iPads verwacht. En daarbij zou het verschil tussen de huidige iPad Pro en de iPad Air verder vervagen, wat bij Apple meestal ook betekent dat de prijs omhoog gaat.

Dat is dan ook precies wat ‘lekker’ L0vetodream getweet heeft, volgens hem gaat de nieuwe iPad Air tussen de 569 en 599 dollar kosten. Datzelfde model gaat op dit moment in de VS nog voor 499 dollar over de toonbank. Bij ons is de startprijs van de iPad Air op dit moment 549 euro, dat zou betekenen dat de nieuwe boven de 600 euro uit zou komen. Omdat de nieuwe iPad Air een stuk dichter bij de iPad Pro zal komen is die prijsverhoging zo vreemd nog niet, op dit moment is het sowieso een beetje een vreemde eend tussen de andere iPads.


Want de iPad Air is nu een plus-model van de goedkoopste iPad, die bij een startprijs van 379 heeft. Wat meer geld voor een iPad Pro die alleen wat dingen mist waar de beste mensen prima zonder kunnen is waarschijnlijk voor veel meer mensen een aantrekkelijk idee.geplaatst door: Robert
antw: Waarschijnlijk is de nieuwe iPad Air duurder dan z’n voorganger
reactie #1 geplaatst: 14 september 2020 - 12:27
Hoop dat die prijsverhoging niet al te veel is, want ik heb serieuze interesse in deze nieuwe iPad Air.
geplaatst door: anraadts