geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MINI-autos-icoon.jpg
Wallet’s digitale sleutels komen ook naar nieuwe MINI-modellen
Apple is al een tijd bezig om het mogelijk maken om autosleutels toe te voegen aan de Wallet-app, zodat je ook je iPhone of Apple Watch kan gebruiken om te vergrendelen, te ontgrendelen en te starten. Tenminste, als je iPhone, Apple Watch en auto dat ondersteunen.

Daarvoor heb je minimaal een iPhone XS of nieuwer of 2e generatie iPhone SE nodig, of een Apple Watch Series 5 of nieuwer of Apple Watch SE.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MINIautoOledDisplay.jpg
Wallet’s digitale sleutels komen ook naar nieuwe MINI-modellen

klik of tap voor een grotere versie

Dit zal gaan werken op de nieuwe MINI-modellen die het MINI Operating System 9 ondersteunen, dat zijn de nieuwe helemaal elektrische MINI Cooper en MINI Countryman, allebei worden ze komend jaar verwacht.

MINI Operating System 9 draait op het eerste grote ronde OLED-scherm in de auto-industrie dat door het bedrijf de MINI Interaction Unit genoemd wordt. Dit is een aanpasbaar scherm van 9,4-inch dat prominent in het midden van het dashboard is gemonteerd, met kleurrijke thema's waarvan het de bedoeling is om de auto te kunnen aanpassen aan de persoonlijkheid van de eigenaar.


Als je wil weten hoe je een autosleutel kan toevoegen aan Apple Wallet op je iPhone of Apple Watch, meer daarover is op deze pagina te vinden.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.