geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Apple_Logo_Regenboog_Origineel.jpg
Wallpapers met iconen uit het verleden in macOS Sequoia
Tijdens de presentatie van de WWDC werd er niet zo heel erg veel aandacht besteed aan macOS 15 Sequoia. Logisch, macOS is eigenlijk al een tijd ‘af’, wat betekent dat er geen grote spectaculaire stappen meer in de ontwikkeling ervan gezet zullen worden.

Maar we zien er natuurlijk wel nieuwe wallpapers in, zoals in elke versie van macOS, waarvan de nieuwe speciaal voor Sequoia gemaakte ‘Helios’ gedoopt is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOS15SequoiaHero.jpg
Wallpapers met iconen uit het verleden in macOS Sequoia

klik of tap voor grotere versies

Wil je deze wallpaper nu al downloaden, dan kan op deze pagina van Basic Apple Guy. Daarbij kan je kiezen voor de lichte, de donkere of de dynamische versie.

Veel opvallender is dat Apple in deze versie van macOS ook een aantal wallpapers heeft meegeleverd waarop we iconen zien uit een verleden. Dit zijn de iconen uit de begintijd van Mac OS, dat in 1984 nog als Macintosh System Software door het leven ging, en die werden voor het overgrote gedeelte gemaakt door Susan Kare. Wil je meer te weten komen over deze artiest, dan kan op deze pagina.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOSSequoiaSusanKareIconsWallpaper.jpg
Wallpapers met iconen uit het verleden in macOS Sequoia


Wil je nu al gebruik maken van deze wallpapers, die zijn te vinden op deze pagina van diezelfde Basic Apple Guy.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOSSequoiaSusanKareIconsWallpaper-2.jpg
Wallpapers met iconen uit het verleden in macOS SequoiaKlik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.