Wat er komende tijd uitkomt op Apple TV+
21 januari 2022 - 10:31   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Wat er komende tijd uitkomt op Apple TV+
Nadat Apple TV+ op 1 november 2019 gelanceerd werd snel duidelijk dat Apple’s aanpak anders is dan alle andere streaming video services. Waar iedereen begon met een bestaande catalogus en daar content aan toevoegde dacht Apple ‘different’ en begon een compleet nieuwe catalogus.

Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder, en blijkt die catalogus lekker te groeien, hoewel het aanbod nog steeds maar een fractie is van bijvoorbeeld Netflix of Disney+. Maar wat bij Apple nu nog ontbreekt aan kwantiteit compenseert het gelukkig in kwaliteit, de meeste films en series op Apple TV+ zijn beslist de moeite waard. Daar komen er de komende tijd weer een paar bij, om te beginnen de thriller Severance die op 18 februari zal uitkomen.


Adam Scott speelt de hoofdrol als leider van een team in een kantoor waarvan het geheugen chirurgisch zo is aangepast dat herinneringen van het werk en privé strikt gescheiden blijven. Natuurlijk gaat dat langzaam mis, waardoor het niet alleen een spannend verhaal is, maar ook vragen stelt over de balans tussen ons werk en de tijd voor ons privéleven.

Als tweede een trailer van The Sky is Everywhere, een film gebaseerd op het populaire boek met dezelfde naam. Deze film komt, heel toepasselijk, uit op 14 februari.Als laatste WeCrashed, een korte serie gebaseerd op de opkomst en neergang van WeWork, een bedrijf dat in minder dan een decennium ging van één plek om samen te werken naar een waarde van 47 miljard dollar (!) en inmiddels weer tot normalere proporties is teruggekeerd.

Deze serie is gebaseerd op de podcast WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork, ook de moeite van het beluisteren waard.


En als toegift de trailer voor het derde, en laatste, seizoen van Dickinson, dat van anachronismen de grootste kracht gemaakt heeft. Dit derde seizoen is nu al in zijn geheel te zien op Apple TV+.
 #AppleTVPlus
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.