geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
watchOS 9.5 kan vreemde tint op het scherm van je Apple Watch geven
Heb je watchOS 9.5 recent geïnstalleerd en is het je opgevallen dat als je het bedieningspaneel (Control Center) opent dat het scherm dan van tint verandert, dan ben je niet de enige. Op Reddit kan je daar een voorbeeld van zien, de foto hieronder komt ook daarvan.

Het is trouwens niet alleen in het bedieningspaneel, ook tijdens meldingen (Notifications) verkleurt bij sommige mensen het scherm plotseling naar een veel valere tint. Het is niet duidelijk of het op alle modellen waarop watchOS 9.5 kan draaien voorkomt, (dat is de Series 4 en later) het is in ieder geval gerapporteerd door mensen met Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7 en Apple Watch SE.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.watchOS9.5ControlCenterTint.jpg
watchOS 9.5 kan vreemde tint op het scherm van je Apple Watch geven

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Tijdens meldingen is het grijs nog lichter dan het voorbeeld van het bedieningspaneel hierboven. En in beide gevallen is het alleen zichtbaar tijdens de animatie, als het beeld eenmaal stil staat wordt de achtergrond in veel gevallen weer helemaal zwart.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.watchOS9.5NotificationsTint.jpg
watchOS 9.5 kan vreemde tint op het scherm van je Apple Watch geven


Het gaat hier om een kleine bug, die vast binnenkort weer opgelost zal worden. Maar mocht jij er last van hebben, dan weet je nu in ieder geval dat het niet gaat om een probleem met jouw Apple Watch. #watchOS
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: GeorgeM
Hier geen last van op mijn Apple Watch Ultra.