We krijgen er weer een hoop Emoji’s bij
31 januari 2020 - 16:04   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Emoji-icoon.jpg
We krijgen er weer een hoop Emoji’s bij
Emoji zijn inmiddels nauwelijks nog weg te denken in onze communicatie, zelfs mensen die er niet dol op zijn gebruiken ze toch van tijd tot tijd. De reden is simpel, er zijn aardig wat gevallen waarbij het sneller en simpeler is om zo iets uit te drukken.

Dat uitdrukken kan over een tijdje nog uitgebreider, want het Unicode Consortium heeft deze week alle Emoji’s in Emoji 13 definitief goedgekeurd, die zullen uitgebracht worden samen met Unicode 13 later dit jaar. En dat zijn er weer aardig wat: in totaal 62 helemaal nieuwe Emoji’s met 55 variaties voor gelaatskleur en gender, waardoor ze in de video hieronder op een totaal van 117 uitkomen. Zo krijgen we er nu een glimlach met een traan bij, maar ook een ijsbeer, zeehond, theepot, toverstaf, een piñata en nog veel meer.


Heb je geen zin om bijna drie minuten van je leven te besteden aan het kijken naar nieuwe Emoji’s, in het overzicht hieronder zie je ze allemaal bij elkaar. Wil je deze afbeelding groter zien, dan hoef je er alleen maar even op te klikken. Wanneer Apple deze nieuwe Emoji’s in een update zal verwerken is nog niet bekend, mogelijk dat die meegenomen gaan worden in iOS 14, later dit jaar.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.EmojipediaEmojis13.jpg
We krijgen er weer een hoop Emoji’s bij
 #iOS #macOS #Emoji
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.