geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
Weekaanbieding: 21,5-inch iMac Retina 4K voor een klein prijsje
Trouwe bezoekers van het MacFreak Forum weten het allang: iedere week is er in de MacFreak Shop een weekaanbieding. Dat betekent dat er van één van de artikelen in ons assortiment de bij ons toch altijd al heel erg lage prijs nòg wat verder naar beneden bijgesteld wordt.

Deze week is dat de 21,5-inch iMac met Retina 4K-display met maar liefst vijf sterren (dus in nieuwstaat). Dat is het model met een 3,0GHz quad-core Intel i5 processor, die een Turbo Boost van 3,5-GHz in huis heeft. Verder vind je in dit model een AMD Radeon Pro 555 videokaart met 2 GB geheugen, 8 GB RAM werkgeheugen en een snelle SSD met maar liefst 500 GB aan opslagruimte. Let op, deze iMac wordt geleverd zonder muis of toetsenbord, die kan je bij deze iMac zelf kiezen, of hier zelf uitzoeken.
https://macfreak.nl/shop/images/product/imac-1_1_1.jpg
Weekaanbieding: 21,5-inch iMac Retina 4K voor een klein prijsje


Normaal gesproken ben je voor deze 21,5-inch iMac met Retina 4K-display in de MacFreak Shop € 999,00 kwijt, als weekaanbieding kan je deze op dit moment bij ons kopen voor maar € 919,00.

Mis geen aanbieding met MacFreak-Deal Alerts

Vind je deze weekaanbiedingen, en de andere aanbiedingen die op MacFreak van tijd tot tijd voorbij komen, interessant, maar heb je liever een seintje als zulke aanbiedingen actief worden? Schrijf je dan in bij de MacFreak-Deal Alerts. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de link hieronder klikken, het mailtje om je aan te melden wordt dan automatisch aangemaakt.

Bij deze schrijf ik mij in voor de MacFreak-Deal Alerts.

Mocht je er ooit weer vanaf willen, dan is dat ook geen probleem. Want in alle mailings van de MacFreak-Deals Alerts staat onderaan een link waarmee je jouw mailadres net zo makkelijk weer van de lijst kan laten verwijderen. #MacFreakDeal #Aanbieding