De beste accessoires voor de iPhone 13
9 november 2021 - 11:24   
geplaatst door: ▫︎ Robert ▫︎
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProEnProMax-icoon.jpg
De beste accessoires voor de iPhone 13
De Phone 13 is sinds september 2021 op de markt. Heb je deze iPhone al dan zoek je natuurlijk ook de beste accessoires hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan iPhone 13 hoesjes. Hieronder hebben we de beste accessoires die niet mogen ontbreken bij jouw iPhone 13 op een rij gezet.

De iPhone 13 Pro hoesjes zijn onmisbaar voor jouw iPhone 13. Niet alleen zijn deze iPhone hoesjes zeer stijlvol. Ze bieden je telefoon ook nog eens optimale bescherming. Mocht je telefoon een keer uit je zak vallen, dan zal deze niet snel beschadigd worden. Ga voor een chique leren telefoonhoesje of kies voor een sterk exemplaar van siliconen. Met een telefoonhoesje is jouw iPhone altijd beschermd tegen diverse ongelukken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13HoesjeSchokbestendigEnTransparant.jpg
De beste accessoires voor de iPhone 13


MagSafe oplader

Met de MagSafe oplader kun je de nieuwe iPhone draadloos opladen. Ideaal als je onderweg bent of op een plek bent waar je de telefoon niet op de normale manier kunt opladen. En niet alleen is deze te gebruiken voor je iPhone, maar ook voor je AirPods, De MagSafe-oplader is met iedere oplader met Qi-certificering oplaadbaar. Deze oplader werkt het beste voor zowel de iPhone 12 als de iPhone 13. Wil jij de iPhone ook eenvoudig draadloos kunnen opladen? Dan is dit zeker het accessoire voor jou.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.DubbeleMagSafeOplader-1.jpg
De beste accessoires voor de iPhone 13


AirPods Pro

Ben jij dol op muziek luisteren? Dan zijn de AirPods Pro de perfecte accessoires voor jouw iPhone 13. Met deze AirPods kun je draadloos naar muziek luisteren. Waar je wilt en wanneer je maar wilt. De AirPods hebben een nauwsluitende pasvorm en passen fijn in je oren. Ook kun je via de AirPods Pro gebruik maken van stemassistenten en Siri je berichten laten voorlezen. Zo heb je pas echt wat extra’s voor je iPhone 13.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsPro_iPhone11Pro301019.jpg
De beste accessoires voor de iPhone 13


Screenprotector

Ook een screenprotector is onmisbaar voor jouw iPhone 13. Je hebt vast wel eens barsten in je scherm gehad als je per ongeluk je telefoon liet vallen of dit bij anderen gezien. Met een screenprotector kun je dit voorkomen. De screenprotector is een extra beschermde laag voor op je beeldscherm en zorgt er zo voor dat je beeldscherm minder vatbaar is voor krassen en barsten. Hierdoor gaat jouw iPhone 13 nog langer mee. Ook bespaar je met een screenprotector hoge kosten van een beeldschermreparatie.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13ProLineup.jpg
De beste accessoires voor de iPhone 13
Ook je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.