geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/JohnTernus-icoon.jpg
John Ternus heeft nu zijn eigen pagina bij Apple
De meesten van ons zullen zelden of nooit kijken op de pagina waar de leiding van Apple bij elkaar te zien is. Maar als daar wat verandert is het natuurlijk wel de moeite om daar wat aandacht aan te besteden, want dat zijn tenslotte de mensen die het meest bij Apple in de melk te brokkelen hebben.

Recent is aan die pagina iemand toegevoegd: John Ternus, inmiddels Apple’s senior vice president of Hardware Engineering. Deze positie werd tot voor kort waargenomen door Dan Riccio, die recent de leiding kreeg over een project waar Apple geen bijzonderheden over gaf, maar waarvan algemeen wordt aangenomen dat het om de Augmented Reality/Virtual Reality bril gaat die Apple de komende tijd waarschijnlijk zal gaan uitbrengen. Mocht je denken dat je John Ternus niet kent, hij was in ieder geval recent vaak in Apple’s presentaties te zien, zoals hieronder.


John Ternus studeerde aan de University of Pennsylvania en haalde daar zijn bachelor's degree in Mechanical Engineering. In 2001 kwam hij bij Apple als vice president of Hardware Engineering, het heeft dus wel even geduurd voordat hij de senior vice president werd.

Zijn promotie naar senior vice president of Hardware Engineering vond trouwens al plaats op 25 januari, maar het heeft even geduurd voordat hij ook zijn eigen pagina kreeg.


John Ternus heeft nu zijn eigen pagina bij Apple
7 april 2021 - 22:31    reactie #1
geplaatst door: GeorgeM
Neem aan dat hij goed in zijn werk is, anders had hij deze promotie vast niet gekregen. Maar daar weet ik niks van.

Wat ik wel weet is dat ik graag naar zijn presentaties kijk. Lekker ontspannen en hij lijkt er altijd plezier in te hebben.