geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Aparte Beats-pagina is van Apple’s site verwijderd
Alles van Beats was altijd op Apple’s site niet alleen te vinden via een zoekopdracht, er was ook een aparte pagina waarop ze allemaal bij elkaar gepresenteerd werden. Dat liet het belang voor Apple van deze lijn zien, het bedrijf werd tenslotte niet voor niets in 2014 door Apple overgenomen.

Tegelijkertijd zijn er geruchten dat er binnenkort een over-het-oor koptelefoon onder Apple’s eigen merk zou komen, die zou de AirPods Studio gaan heten. Als die geruchten kloppen dan ligt het voor de hand dat er op dit gebied wat bij Apple gaat gebeuren, en dat blijkt het geval. Als je op dit moment op Apple’s site zoekt naar “Beats” dan krijg je bovenaan in de zoekresultaten “Accessoires voor Beats by Dr. Dre” te zien. Klik je daar op dan krijg je de melding “De pagina die je zoekt, is helaas niet gevonden.” te zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AccessoiredByDrDreAZoekfunctieAppleStore.jpg
Aparte Beats-pagina is van Apple’s site verwijderd


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AccessoiredByDrDreAZoekfunctieAppleStore-2.jpg
Aparte Beats-pagina is van Apple’s site verwijderd


Ben je nieuwsgierig naar deze pagina, die is nog steeds te bekijken via de Wayback Machine, de laatste beschikbare versie is van 2 oktober. Het is dus ergens daarna dat Apple deze pagina, stilletjes, heeft verwijderd.


MacBook Pro Retina 15" (Late 2013), Mac mini (2018), Mac mini (2012), iPhone 11. Avatar made by Dale Humphries
antw: Aparte Beats-pagina is van Apple’s site verwijderd
12 oktober 2020 - 23:13    reactie #2
geplaatst door: Robert
@PS-MacGek: hmm, vreemd. Gaat het hier nu om een hint voor wat er aan zit te komen, of heeft iemand bij Apple een héél erg stomme fout gemaakt?  :blink:
antw: Aparte Beats-pagina is van Apple’s site verwijderd
13 oktober 2020 - 08:35    reactie #3
geplaatst door: puk1980
Beats me. :smile:
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts.