SVG icons in iOS apps?
18 juli 2017 - 23:07   
geplaatst door: Shmoo

geblokkeerd

Ik probeer een menu-item te maken met enkel een icoontje maar ik krijg het gevoel alsof je geen SVG mag gebruiken binnen iOS apps?


Jullie gaan mij toch niet vertellen dat je bij app ontwikkeling nog elke graphic moet exporteren als @1x, @2x en @3x voor al dat pixel-optimalisatie-geneuzel van Apple de laatste jaren.

SVG icons in iOS apps?
19 juli 2017 - 13:03    reactie #2
geplaatst door: Shmoo

geblokkeerd

Ik denk dat ik voor de laatste optie ga, één PDF exporteren via Sketch voor alle items.

Ben nu een aantal dagen bezig met leren om iOS apps te maken maar ik moet zeggen het valt mij echt tegen. Ik had verwacht dat het veel leuker en spannender zou zijn. Dat het een soort van innovatief iets zou zijn, dat je er in zou duiken en je dan aan iemands lippen zou hangen omdat er zoveel stoere dingen te zien krijgt die je allemaal kunt leren maar dat is het is totaal niet. Het is eerder het proberen te onthouden van 28.000 dingen die veel te gecompliceerd zijn voor de tijd (2017) waarin wij leven. Het komt op mij heel erg over als het opgraven van een dinosaurus en er dan achterkomen dat je (1) het verkeerde gereedschap voor handen hebt  en (2) ook nog eens een kraan moet inhuren om de botten überhaupt te kunnen tillen.

SVG icons in iOS apps?
20 juli 2017 - 00:22    reactie #3
geplaatst door: boiing
Programmeren is een vak Shmoo, ook in Swift. Dat leer je niet in een paar dagen. In 2027 gaat het allemaal veel makkelijker, voorlopig zul je het hier mee moeten doen.