Ok, the stores are down.
reactie #50 geplaatst: 8 augustus 2007 - 01:26
Ik vind de iMac zeer geslaagd en de nieuwe iLife en iWorks spreken me ook erg aan.
geplaatst door: amdro
Ok, the stores are down.
reactie #51 geplaatst: 8 augustus 2007 - 01:37

Citaat
Vishaakje om 19:22, 7-08-2007
ik hoop toch niet dat daar idd dat lelijke keyboard bij zit zoals op engadget te zien is

Wel dus, gelukkig maar, tis een verrekte mooi ding en als ie een beetje behoorlijk tiept, dan ben ik binnenkort een van de trotse eigenaren. :biggrin:
geplaatst door: hitchhiker
Ok, the stores are down.
reactie #52 geplaatst: 8 augustus 2007 - 08:40
Het enige nadeel vind ik dat ze de BT-versie van het toetsenbord zo klein hebben gemaakt. Ik zou 't toch wel prettig vinden als ze die gewoon in een normaal formaat hadden gehouden aangezien een hoop mensen toch graag een volwaardig draadloos Mac-toetsenbord willen hebben.

Maar de videokaart heeft ook een mooi sprongetje gemaakt... 't is nog steeds een redelijke flutkaart, maar gelukkig wel een héél stuk meer bij de tijd. :-)

geplaatst door: Kapotlood
Ok, the stores are down.
reactie #53 geplaatst: 8 augustus 2007 - 08:59
Ik denk dat de wireless zo 'kort' is omdat het voor op op de bank en op schoot is. Films regelen op afstand (beamer of LCD TV aansluiten op je iMac). Zoiets maakt de 'korte' toetsenbord wel weer logisch.
geplaatst door: Caramba
Ok, the stores are down.
reactie #54 geplaatst: 8 augustus 2007 - 09:23
Vanuit het oogpunt van een desktop machine snap ik de kritiek wel op het kleinere BT toetsenbord. Maar vanuit de laptop niet. Daar heb je toch altijd al een beperkt toetsenbord gehad, dus zo'n lekkere compacte BT lijkt mij juist wel wat. :thumbs-up:

Die boekhouders blijven de grote bedrade versie toch wel kopen. :happy:

geplaatst door: MacDokter
Het leven wordt vooruit geleefd, maar achterwaarts begrepen
Ok, the stores are down.
reactie #55 geplaatst: 8 augustus 2007 - 09:48

Zou deze versie nu tot het einde van zijn dagen er zo uitzien? of gebeuren er nog updates?


Ik vind em geweldig mooi!

geplaatst door: delva
Ok, the stores are down.
reactie #56 geplaatst: 8 augustus 2007 - 10:44

Citaat
iTom om 23:34, 7-08-2007
 Nu met 10GB, en zelfs bijgekocht tot 20GB, dacht ik voortaan mijn backup op mijn iDisk te doen. Zo zou ik een veilige backup hebben van mijn iTunes songs, mocht er iets gebeuren met mijn Mac.

Dat dacht ik destijds ook bij mijn e-mail op iDisk.
Maar toen kwam er een update van het toenmalige 'beveiligings'programma.
En toen was mijn inkomende post zomaar helemaal verdwenen.
En dus ook (en vooral) de oude post die ik had willen bewaren.

:mad:

Sindsdien geloof ik nog steeds in Apple.
Maar ik vertrouw op mijn EIGEN back-up.

:barf:

geplaatst door: Luc Weide
Ok, the stores are down.
reactie #57 geplaatst: 8 augustus 2007 - 11:17

Citaat
hitchhiker om 1:37, 8-08-2007

Citaat
Vishaakje om 19:22, 7-08-2007
ik hoop toch niet dat daar idd dat lelijke keyboard bij zit zoals op engadget te zien is

Wel dus, gelukkig maar, tis een verrekte mooi ding en als ie een beetje behoorlijk tiept, dan ben ik binnenkort een van de trotse eigenaren. :biggrin:

Ja, helaas, maar moet zeggen dat nu ik de foto's allemaal eens goed bekijk het misschien toch wel mooier is naast mijn mac pro en cinema display... Als hij goed tikt dat komt hij toch ook maar hier te staan :D

Ik moet wel nog wennen aan de nieuwe iMac hoor, die zwarte rand er op is natuurlijk leuk voor het 'contrast'-effect als je naar beelden kijkt, maar ben er ook op tv's (waarom moeten die allemaal met van die lelijke piano lak tegenwoordig?!) ook niet zo kapot van.

Overigens wel heeeeeeeel erg benieuwd naar het nieuwe iLife pakket (meteen besteld natuurlijk :D). iMovie ziet er veelbelovend uit, maar ik vrees dat je geen detail werk meer kan doen (dus een liedje of geluidseffect mooi timen met de beelden). Ook vind ik de hoeveelheid overgangen en titels teleurstellend.
iPhoto is gewoon weer een verbetering zo te zien (net de guided tour gedownload :) ). Weet alleen niet of ik hun revolutionaire 'skimming' wel zo prettig vind.

Mocht .Mac sneller worden (waar ik toch wel van uit ga, bedoel, kom op zeg, 10GB opslag en 30kb upload?!) koop ik dat ook wel weer, het idee van web gallery waar mensen hun foto's ook weer aan toe kunnen voegen is wel geniaal.

iWork is ook goed, wordt goed gepositioneerd als alternatief voor gewone mensen die niet de overkill van MS Word willen gebruiken, zit ook in het mandje :D

Ook heel erg jammer dat de video kaart upgrades van de Mac Pro uit zijn gebleven. Wil nog steeds de kaart in die van mij upgraden, maar ik ga geen 400 euro betalen voor een kaartje dat in PC land slechts 180 euro kost. Zowiezo een achterhaalde kaart die X1900XT, waarom gooien ze er niet gewoon een dikke nvidia kaart in? Is intel ook weer blij dat er geen ATI (=AMD) kaarten ingestopt worden...

edit: bedenk me net dat het me eigenlijk ook tegenvalt dat er geen Blue-Ray in zit (en dus ook geen blue ray support in iMovie :( ) Erg jammer omdat de nieuwe camcorders toch echt 1080p kunnen schieten, zo ook de panasonic die Steve zelf prees in z'n praatje. En schermen met "higher than DVD quality" ... ja idd, blueray dus :P

eidt 2: Ook opvallend dat de apple remote wit is gebleven en niet meer aan de zijkant kan plakken.

(Bewerkt door Vishaakje om 12:50, 8-08-2007)

geplaatst door: Vishaakje
"Because I'm the CEO, and I think it can be done."  ~Steve Jobs (2005)
Ok, the stores are down.
reactie #58 geplaatst: 8 augustus 2007 - 20:52
Ik merk het net, maar de Belgische Apple site heeft het nieuwe jasje gekregen cfr. de US Apple Site.
Dus ook het inlogscherm van dotmac, de store, ...